TjejVasan - två platser säljes

Om det finns någon som är intresserad av att köpa två platser i Tjejvasan, så får de gärna höra av sig till mig på mobil 0768-937786 eller via mail [email protected]. Inköpspris 720 kr/st, men det kan diskuteras.

Mvh
Ann-Sofie Ölje


Klassikertjejerna träffas 24 januari

Tisdag 24 januari kl 16 samlas gruppen som ska göra tjejklassikern 2012 i cafeterian i Infocenter för ett informationsmöte. Alla intresserade Ringhalstjejer är välkomna.

Förutom senaste information om respektive delmoment blir det allmän information om bland annat gemensam träning, träningsläger och om bloggen www.ringhalstjejklassikern.blogg.se 

Vi bjuder på smörgås. Anmäl dig gärna till Maria Andersson om du kommer.

De som vill och har möjlighet kör ett gemensamt träningspass efter mötet, så ta gärna med träningskläder!

Välkomna!

Annie Johansson, Maria Andersson, Susanne Fogelberg, Inger Dalerstedt, Maria Weilgoni, Maria Håkansson, Marie-Louise Karlsson, Anette Pettersson


Ändring i träningsschemat v. 3

Denna vecka ändrar vi lite på schemat.

På tisdag blir det stavgång med Göte kl 15.45 vid Ringhallen och på torsdag blir det styrketräning med Eva 16.15 i C-hallen.


Träning inför Tjejklassikern även på tisdagar

Även tisdagsträningen i Ringhallen fortsätter under våren. Vi träffas tisdagar kl 16 i c-hallen för att svettas och bli starka inför årets alla lopp :)

Ses där!


Träning inför Tjejvasan på torsdagar

Nu rivstartar vi det nya året med stavgång!

Från och med denna vecka och ända fram till Tjejvasan kör vi stavgångsträning varje torsdag. Nu på torsdag, 12/1, samlas vi kl. 15.45 i Ringhallen. OBS glöm ej pannlampa. 

Vi ses där!


RSS 2.0